sâmbătă, 31 iulie 2010

Nu e nimic aici decat dorinta....


nu e nimic aici decat dorinta noastra de a muri cat mai tarziu posibil...
si iata inca o nedumerire: "daca ai putea sa cunosti viitorul fara sa il poti schimba, ai mai vrea sa il cunosti?"
traiesc cu senzatia tampita ca trebuie sa se intample ceva important, ca trebuie sa fac ceva, sa trebuie sa ma astept la ceva. traiesc cu un gol stupid care ma macina si ma roade si ma distruge. putin cate putin, dar categoric "s i g u r". da...da...personajul meu intr-un fel special, incepe sa prinda contur. are umbra, are culoare, are atitudine, si o aura haioasa...nu? este de-a dreptul incitant tot procesul acesta complex ce se creeaza.

Concluzia zilei: "daca incerci din rasputeri sa te convingi ca ceva este predestinat sa se intample, cel mai probabil nu va fi asa.Trebuie sa supravietuiesti, sa faci fata oricarei intamplari oricat de urata ar fi aceasta...si da stiu, ca pe moment pare sfarsitul lumii dar nu este atat de rau pe cat pare."

Nimic nu este atat de rau pe cat cred eu ca este. Totul are o solutie, o rezolvare. Iar lumea asta este atat de deosebita si de frumoasa din toate punctele de vedere. Simt cum incet incet, ma imbat de optimist, si imi e frica sa nu ma trezesc mahmura innecata in pesimism acut. Dar stiu sigur ca dupa mahmureala va veni starea normala de realism cu sferturi academice de visare.

Noapte buna Heathy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu